Kopen Adidas NMD

Kopen Adidas NMD Kopen Adidas NMD

De Kopen Adidas NMD familie heeft sinds de oprichting in 2015 veel succes opgeleverd voor het merk adidas, aangezien het lifestyle-model nog steeds zijn indrukwekkende catalogus blijft opbouwen met een verzameling interessante kleurstellingen en samenwerkingen. En met het einde van het decennium aan het einde van dit jaar, lijkt de Three Stripes de nomadische hardloper te evolueren met de introductie van zijn nieuwste model in de NMD R1 V2. Hoewel de oorspronkelijke vorm in wezen consistent is gehouden, komen er nu verschillende nieuwe details door het Primeknit-bovendeel.Branding is merkbaar bijgewerkt, aangezien een rechthoekige filmstrip met een mix van Engelse / Japanse branding nu bovenop de traditionele strepen arriveert, met de toevoeging van een "NMD" -zegel die net onder de veters is geplaatst. Adidas NMD Bestellen Bovendien is het gebruikelijke hielblok nu vergroot en loopt het uit in de achterkant van het bovendeel om uiteindelijk de nieuwe boogachtige hiellip stevig op zijn plaats te houden.

Adidas NMD Goedkoop Door heen en weer te wisselen van label naar label, zijn Gore-Tex-stoffen een steunpilaar geworden binnen de sneakermarkt zelf en blijven ze zich keer op keer hechten aan ASICS, Nike en adidas. Met veel meer aan de horizon voor al het genoemde, is het passend om te zien dat de technische, op stadsverkenning geïnspireerde NMD R1 het duurzame materiaal overneemt in plaats van de standaard Primeknit- of mesh-outfit. Zwart geverfd met grijze getapete accenten erboven, de Three Stripes-logo's zelf en de overlappende steunen creëren een look die het paar meestal kent, terwijl witte Boost grotendeels gewoon aan de voorkant blijft en donker geverfd naar de hiel met fel geel "GORE-TEX "type recht boven neergelegd.

The Three Stripes, die schoenen naast kleding hebben toegevoegd, stempelt drakenpatches langs de hiel van het bovengenoemde silhouet. Schalen en verdere details strekken zich uit in rood en blauw, waarvan de eerste elders wordt gebruikt omdat deze radiaal boven op de enkel etst. Adidas NMD Aanbiedingen Black Primeknit construeert de rest van het bovendeel, terwijl witte Boost en bijpassende mallen als basis dienen.

Oost-Aziatische motieven maken al lang deel uit van het naslagwerk van adidas, het merk maakt bijna voortdurend gebruik van Japanse karakters in hun moderne branding. Adidas NMD Heren/Dames En in wat in feite een gelaagde weergave van toe-eigening is, komt de NMD R1 met een aantal sierlijke op Souvenir Jacket geïnspireerde ontwerpen. Prominent na de Tweede Wereldoorlog, is de Sukajan - zoals de Japanners het noemden - nu evenzeer een trend als voorheen, met veel namen uit de industrie die al een tijdje hun eigen versie van het kledingstuk maken.

www.schoenenplace.com

639 Views